Brovst Musikforsyning koncerter Skovsgård hotel billetter billet

Koncerter på Skovsgård Hotel

Koncerterne på Skovsgård Hotel arrangeres af Brovst Musikforsyning.

Billetter til koncerterne kan købes på Brovst Musikforsynings hjemmeside www.brovstmusik.dk, hvor der også kan reserveres bord til spisning i forbindelse med koncerterne.

Køb Medlemskort Her

Global Garden Party 2019

Torsdag Den 4. Juli Kl.16:00

The Islanders - Global Garden Party

Irsk folkemusik når det er aller bedst. Forvent god stemning og bægerklang. To Irske topmusikere og to danske giver den topgas med både traditionelle kendte irske og skotske sange og stille ballader. Lige fra The Corries og The Dubliners til Runrig og U2.

Køb Billet Her

Torsdag Den 11. Juli Kl.16:00

SørøverOrkestret - Global Garden Party for børn

Fire frygtindgydende og skøre musikalske pirater, der er sørøvergode til at føre børnene ind i deres univers med togter på de store have, guldskatte og øde øer med palmer og kokosnødder. Skibsspøgelset og Bongosprutten Frede spiller også en rolle.

Køb Billet Her

Lørdag Den 13. Juli Kl.12:30

Frokostjazz med Daimi & Louisiana Jazzband - Global Garden Party

Daimi sætter sin hat, som hun vil og synger så hatten passer - og det swinger helt vildt! Alle kender Daimi og hendes fantastiske stemme, i dag som udtryksfuld jazzsangerinde med Louisiana Jazz som swingende og sprudlende backing band.

Køb Billet Her

Torsdag Den 18. Juli Kl.16:00

Jorge Cordero & Los Gran Daneses - Global Garden Party

Det er fuldstændig som at være der selv, når dette orkester slipper de cubanske rytmer løs. Oplev ti musikere fra Danmark og Cuba, der tilhører den absolutte elite på den internationale salsa scene, som de krydrer med elementer af reggaeton, rock og pop.

Køb Billet Her

Torsdag Den 25. Juli Kl.16:00

One Love Marley Band - Global Garden Party

Stemning fra en mild salt havbrise, vuggende vibrationer som bølgeskvulp mod en sandstrand og varmen fra pulsens insisteren på dans og samhørighed vil strømme ud af anlægget med sange om frihed, kærlighed, tolerance og respekt. En hyldest til Bob Marley.

Køb Billet Her

Torsdag Den 1. August Kl.20:00

Indra Rios-Moore Trio - Global Garden Party By Night

En koncert fuld af følelser, harmoni og iørefaldende jazz. Musikken er et fascinerende, eklektisk miks af vokaljazz, blues, country og poprock. Lige fra David Bowies sfæriske Heroes til Duke Ellingtons støvede Azure til Pink Floyds industrielle Money.

Køb Billet Her

Koncerter Efterår 2019