Brovst Musikforsyning koncerter Skovsgård hotel billetter billet

Koncerter på Skovsgård Hotel

Koncerterne på Skovsgård Hotel arrangeres af Brovst Musikforsyning.

Billetter til koncerterne kan købes på Brovst Musikforsynings hjemmeside www.brovstmusik.dk, hvor der også kan reserveres bord til spisning i forbindelse med koncerterne.

Køb Medlemskort Her

Koncert Ashton Lane Trio

Fredag d. 24. marts kl. 20

Koncert med Ashton Lane Trio

Skotske Ashton Lane laver folk-pop med en moderne twist, stilsikker og original musik. Sangerinden Esther O'Connor er i forgrunden med sin fantastiske stemme, der kan være både følsom, rå og glad. Det er musik, der skaber livsglæde og de er udråbt som et stort talent på den skotske musikscene. De er en del af en ny og spændende bølge af pop-folk, -ofte sammenlignet med Sheryl Crow og Stevie Nicks.

Pris: 165 kr.

Køb Billet Her

Koncert Mads Toghøj Band

Fredag d. 7. april kl. 20

Koncert med Mads Toghøj Band

Mads Toghøj Band består af garvede kræfter fra det danske musikmiljø med Mads Toghøj i front på sang og akustisk guitar. I 2012 udgav han sit første album: "Alley of Faith", indspillet i Nashville. Bandet er opstået med udgangspunkt i disse sange. Det bliver en aften med sjæl, nærvær, fed energi og humør. Oplev de smukkeste ballader samt svedigt svingende rock n' roll og countryblues. 

Pris: 165 kr. 

Køb Billet Her

Nyt fra Jylland

Torsdag d. 20. april kl. 20

Nyt fra Jylland

De to jyder Joachim Jepsen og Renè Riis har sammen skabt det populære univers "Nyt fra Jylland" og med sig på scenen vil de medbringe en lang røkke af upassende karakterer. Oplev Flemming Betjent som konferencier med tvivlsom assistance fra kørelærer Knudsen - Country-duoen Jimi og Freddy Band, Redderne Lars og Ole, radiopigerne Lulu og Marianne - og Crazy Far med en (op) sang til sønnike.

Pris: 150 kr.

Køb Billet Her

Koncert med Halberg & Friends

Fredag d. 21. april kl. 20

Koncert med Halberg & Friends

De allerstørste hits, som vi kender dem fra guitaristen Poul Halbergs hånd, er nu vendt tilbage til livescenerne med Halberg & Friends. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år - bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og soloalbums. Halbergs personlige mix af inspiration fra den amerikanske pop rock tradition og vores egen nordiske tone har resulteret i flere evergreens. 

Pris: 250 kr. 

Køb Billet Her

Koncert med McGuinness & the Pretenders

Lørdag d. 29. april kl. 20

Dobbelt koncert med McGuinness & The Pretenders

Oplev 2 nordjyske grupper. Først kommer vi i stemning med irsk-skotsk folkemusik med McGuinness, - en musikgenre som er elsket verden over og som vi i Nordjylland især elsker på grund af de Gyldne Løver. I 1968 satte The Pretenders, fra Brønderslev, Nordjylland på det musikalske landkort, da de blev danske mestre i pigtråd. En musikform der i manges øren lød som larmende og skærende. Deraf navnet pigtrådsmusik. 

Pris: 165 kr. 

Køb Billet Her

Koncert med Mathilde Falch med Band

Fredag d. 5. maj kl. 20

Koncert med Mathilde Falch m Band

Mathilde er anerkendt for sine kompromisløse og stærkt personlige tekster, der både fanger og berører folk. Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummende massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn er det tydeliget, at 26-årige Mathilde er en sangskriver med meget på hjertet. I bagagen har hun en kærlighed, derer større til rock end til pop - en sjælden fugl i sin generation. 

Pris: 165 kr. 

Køb Billet Her

Fatma Zidan Group

Fredag d. 7. maj kl. 14

Søndagsmatiné med Fatma Zidan Group

Mød herboende asylansøgere til et top professionelt koncertarrangement med et band der består af en blanding mellem musikere fra Danmark og musikere fra Mellemøsten - Fatma Zidan Group med den Egyptiske sangdiva Fatma Zidan i spidsen.
Asylansøgere fra Jammerbugts asylcentre er inviteret med til koncerten, og der er mulighed for at bestille frokost fra kl. 12:00 - ring til Skovsgård Hotel på tlf. 98230400.
Koncerten er et samarbejdsarrangement mellem foreningen Asylvenner Jammerbugt og Brovst Musikforsyning. Alle er velkomne.

Pris: 165 kr. 

Køb Billet Her

Koncert med Secret Oyster

Fredag d. 19. maj kl. 20

Koncert med Secret Oyster

Secret Oyster var et af 70'ernes mest succesfulde orkestre, der skabte sig et navn både herhjemme og på den internationale scene for det, der siden fik betegnelsen elektrisk jazz eller fusion. Udover at spille et hav af koncerter i hele Nordeuropa, turnerede de i længere perioder med Captain Beefheart, Herbie Hancock, Weather Report, Shakti og George Duke. Glæd jer til en tur i tidsmaskinen. 

Pris: 165 kr. 

Køb Billet Her