Brovst Musikforsyning koncerter Skovsgård hotel billetter billet

Koncerter på Skovsgård Hotel

Koncerterne på Skovsgård Hotel arrangeres af Brovst Musikforsyning.

Billetter til koncerterne kan købes på Brovst Musikforsynings hjemmeside www.brovstmusik.dk, hvor der også kan reserveres bord til spisning i forbindelse med koncerterne.

Køb Medlemskort Her

Carls Café - Halfdanskerne

HALFDANSKERNE leverer Danmarks bedste vise-show. Det beviste trioen, da de i 2015, spillede rekordmange hyldestkoncerter i anledning af 100-året for Halfdan Rasmussens fødsel. I 2016 fulgte de succesen op med fortolkninger af de mest elskede sange af Benny Andersen, Halfdan Rasmussen, Frank Jæger, Sigfred Pedersen og Piet Hein.
I 2017 udvider de med en række nye numre med bl.a. tekster af Tove Ditlevsen, som i 2017 ville være blevet 100 år. Som altid levere trioen koncerter med fuld fart på fra start til slut, og sætlisten bugner af kendte sange, som indbyder til fest, fordybelse og fællesskab.

Køb Billet Her

Carls Café - Jens Rømer & Finn Olafsson

Musik og vin kan godt være fundament i et liv, hvor man rykker sine rødder op flere gange og finder nye veje, 
"Få en oplevelse for alle sanser," lover Jens Rømer, der er aktuel med sin første bog "Mit liv med vin og musik". Med sine personlige fortællinger og holdning til økologi beretter Jens Rømer om oplevelser med vin, mad, musik, biodynamik og rejser til en række vinproducenter i Frankrig. Denne aften kan man smage vinimportørens franske vine fra Rhône og Languedoc, mens en af dansk rocks store guitarister, ankermanden i det symfoniske rockorkester Ache, Finn Olafsson spiller til.

Køb Billet Her

4. Juledagsbal med Beers for Tears

Traditionen tro slutter Brovst Musikforsyning efterårets program af med et brag af et 4. juledagsbal, for 4. år i træk med det populære lokale band Beers for Tears.
Beers for Tears er en nordjysk folk-præget gruppe, sammensat af musikere, der har optrådt i andre konstellationer, såsom: Håndslaw, Atlantis mm. Beers for Tears er et populært danseorkester, der gir den en spand kul, når de optræder med underholdning og musik. Bandet har et motto, der lyder: GOD MUSIK TIL KAFFEN, og det er da en underdrivelse på god nordjysk facon.

Køb Billet Her