Restaurant

Restauranten

Hotellets restaurant har plads til ca. 50 spisende gæster. Det er i vores hyggelige restaurant vi serverer dagens middag og aften menuerne. Desuden er der mulighed for at afvikle forskellige arrangementer og selskaber i restaurantens lokaler.

Salen

Salen

I den store sal er der plads til ca. 100 spisende og festende gæster. Salen har en større scene som anvendes til koncerter, teater, diletant mm. Til fester kan vi dække op ved lange eller runde borde i salen.

Hotel have

Haven

Vores hyggelige have er til fri afbenyttelse i forbindelse med arrangementer på hotellet. Om sommeren afholdes hyggelige sommerkoncerter i haven under navnet Global Garden Party.

Kursus

Bette sal

Det lyse kursuslokale har plads til ca. 30 personer og har det nødvendige AV udstyr. Kursuslokalet anvendes til både endags kurser og kurser over flere dage, ligesom det også bruges i forbindelse med aftenundervisning og som mødelokale.

Slyngelstuen

Slyngelstuen

Et mindre lokale med plads til ca. 14 personer. Slyngelstuen anvendes til mindre selskaber og møder. Det er også i slyngelstuen, der serveres fredagsøl, hver fredag fra kl. 17-18.