FDB's socialøkonomiske årspris

Hotellet blev tildelt FDB prisen i januar 2012.

Med æren fulgte en check på 100.000 kr. som vi vil anvende sammen med vores samarbejdspartnere, Råd og Dåd og Stiftelsen Købmandsgården, på noget der kommer lokalsamfundet Skovsgård til gode.

Vi har brugt halvdelen af pengene på en stor prisfest d. 23. marts - med konference, reception og fest for byens borgere om aftenen.

Erhvervslivets Netværkspris

I december 2008 blev hotellet tildelt Netværksprisen i kategorien Specialprisen.

Dommerkomiteens begrundelse :

"Skovsgård Hotel kåres som vinder af Netværksprisen for sin bemærkelsesværdige indsats, der både kommer medarbejderne og et helt lokalsamfund til gode.

Med kåringen vil dommerkomiteen både præmiere det store engagement, der ligger bag etableringen af Skovsgård Hotel som en anderledes arbejdsplads, og i særlig grad fremhæve de gode muligheder, der er for at kopiere hotellets model andre steder i Danmark. At Skovsgård Hotel nu på 16. år eksisterer som et andelsejet hotel, drevet først og fremmest af udsatte grupper, vidner om ideens levedygtighed og potentiale.

Skovsgård Hotel repræsenterer imidlertid ikke bare et hotel, der tager et socialt ansvar, men også et lokalsamfund, der har valgt at løfte i flok - og som oplever berigelsen ved at få et kulturelt og socialt samlingspunkt, præget af mangfoldighed og rummelighed."